Jul

Hejsan! Hela julen har vi varit hos mina kusiner. Det har vart den bästa julen på länge
Bästa julklappen var min älskade kamera ( bild nedanför)
Årkar inte skriva mer nu<3
Go fortsättning



100!!

Detta är mitt hundrade inlägg! Jag har skrivit hundra inlägg på fem månader! Jag är fett stolt över mig själv:P Så detta tänkte jag fira med: Alla som ser detta inlägg vinner en ipod! Så skriv ditt namn så kommer ipoden till dig!
Hahahaha, gick ni på den?? Så klart att jag inte har råd med ipodar till alla!!
Men ha en God Jul, det kommer mer inlägg när jag kommer hem från sollefteå!
Puss och God Jul

Alla som gick på den, komentera ditt namn<3


EN DAG KVAR

EN DAG KVAR TILL JULAFTON, JAG LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKET!!
HAR PIRR I MAGEN, OCH LÄNGTAR TILL JULSKINKAN!

Systrarna Brovinger

Kom precis hem efter att ha vart och lämnar julklappar till systrarna Brovinger<3 På väg hem höll Jossan på att frysa ihjäl, och jag nästan! Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska ringa och säga att hon vann lottningen. Det är så att mamma jobbar till 23.15 men så ska dom ha lottning om vem som ska gå hem tidigare, och om mamma vinner kan vi åka till Sollefteå idag! Så det är det jag hoppas på!
Har inge mer att skriva nu.
Puss

Godnatt<3

Love Actually är absolut en film värd att se! En sån bra jul och kärleksfilm!  NU tror jag att jag ska sova om jag ska årka att gå upp och tita på julkalendern kvart över sju i morgon XD
Godnatt alla undderbara människor som läser min blogg<3

Film

Har precis duchat och nu ska jag se på Love Actually! Fick den när jag fyllde år i oktober och har inte sett den än:D Har hört att den ska vara bra, så nu är det är det upp till bevis:P Skrivër sen om den är nåt att se!
Kram<3

Kladdkaka

Recept på världens godaste kladdkaka:


Förberedelsetid:
10 min

Tillagningstid: 10 min

Färdigt på: 20 min

Ingredienser


150 g smält smör
3 dl socker
1 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
2 st ägg
2 dl mjöl
ströbröd


 

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Om inte varmluft används, 200 grader.

2. Smält smöret och låt det svalna av. Blanda i resten av ingredienserna. Ta ett ägg i taget. Avsluta med mjölet.

3. Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant och häll i smeten.

4. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 10-20 minuter (beroende på hur kladdig man vill ha den).

5. Servera kladdkakan med grädde eller glass ( eller hallonsås)


Inne

Kom precis in efter att ha vart ute med Jossan. Vi gjorde lycktor , och Jossan hoppade från hennes lekstugetak. Nu tittar jag på nåt gammalt  House, Nu måste jag börja lägga in mer inlägg om jag ska komma upp till 100. För imorgon kanske vi åker Sollefteå, men det är inte säkert för mamma jobbar till 23.15 i morgon. Det kommer flera inlägg under dagen!
Kram<3

HJÄLP

Måste ha nåt att göra!! Håller på att dö ut av tråkhet. 
Nån som har förslag på vad man kan göra när man inte får vara med nån pga, ögoninflamation?
Nåt film tips kanske?
Hjälp mig så jag inte dör ut!! 

Julklapp

Världens bästa julklapp elr?
Har just gjort klar presenten till farmor och farfar.
Egen choklad är presentet, är faktiskt riktigt nöjd med resultatet



Fjärde Advent

Tjoho! Idag är det fjärde advent och jag har öppnat sista paketet från mormors paketkalender. Som alla vet så är det bara 3 dagar kvar till julafton. På julafton ska jag vara hos mina älskade kusiner i Sollefteå ( längtar sjukt mycket). Idag ska/får jag typ inte göra nåt pågrund av baja maja ögoninflamationen. Vakna typ tre gånger i natt och kunde inte öppna ögonen, asa störigt. Det var meningen att jag skulle ner och köpa julkläder, Jag vet att det är lite töntigt att köpa julkläder , men det är en gammal tradition som man inte bryter!  Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och titta på TV.
Puss<3

Kväll

Kvällen ängades åt TV och dator efter promenaden till kiosken. Såg på svensson svensson och lite mer. Och nu ser jag typ ingenting på grund av ögoninflamationen.
Ha det bra<33

Kiosken

Kom precia in efter att ha följt med Jossan till kiosken och hyrt film och köpt tuggummin.

Rövöga

Åh nu har jag fått ögoninflammation. Det kommer var typ helt tiden. Jäkligt störigt. Nu ser jag på nytt läge. På eftermiddan så var jag och åkte premieråket med mina nya skidor. Det var skojigt.
Skriver mer sen (nu är jag uppe i 87 inlägg)

GB

Ska snart åka till GB och köra med mina nya skidor!
Ring elr smsa om det är nåt!

Saknad


Saknar min älskade mobil!!







Morgon

Mornning! Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Gissa vilken låt? Jo my heart will go on. Jag typ nördar sönder den:P Ska ringa Jossan och fråga om hon vill följa med till GB. 
Skriver mera i kväll

Ska försöka få 100 inlägg innan julafton så räkna med många inlägg. Är upp i 85 nu:P

Bio

Tänkte bara säga att alla på senaredelen fick en varsin biobiljet 85:- som julklapp idag på julavslutningen!
Och det var elevrådet ( Jag m.) som bestämde det!

Julkalendern

Alla som såg på julkalendern idag, hörde  vad Klas (Måns Nilsson) sa!
Hallå.... De är ett barnprogram, ska svt lära barn att man ska pudra snoppen när man blir stor???
Skärpning svt!
(hahahahahaha)


Ny design

Hejsan hoppsan! Idag så börja vi nio och sluta tio. Så nu har man lov. Själv tycker jag att det var en anning onödigt att gå i skola i en timme. Men men.... När jag kom hem så var jag med Jossan sen så gick ja hem och åt sen typ nörda jag data. Som ni ser hasr jag ändrat min blogg. Tck till Juila som lärde mig alla koder och sånt. Nu lyssnar jag på musik och sånt. Skriver mer sen tror jag<3

Middag med handbollsbrudarna<3

hejj igen<3 Nu sitter jag här och lyssnar my heart will go on igen:P
Det finns bara en sak att säga om denna kväll: baouta kul
Det roligaste var när Ajje jagade killarna och halkade...hahahahaa.
Imorgon bli det jullov. Hoppas jag kan åka till mina älskade kusiner snart<3
Puss och Kram och go 6 dagarkvartilljulaftons kväll

Kram Alexandra

Badet med klassen!

hejj<3 idag har det vart badet med klassen. det var skoj inte för att skryta men... jag kan faktiskt göra framåtvolt på trampolin (hahaha) ikväll ska handbollslaget äta pizza, mums.... nu sitter jag och lyssnar på My Heart Will Go On så hilmla bra låt alltså, blir tårögd bara  jag hör låten! imorgon blir det äntligen lov och bara fem dagar kvar till julafton!
skriver mer om kvällen sen!
puss och kram<33

kram Alexandra


Topp Fem!

Här är en toppfem lista på världens bästa låtar just nu:


1. Katy Perry - Hot n cold

2. Pink - So What

3. Kelly Clarksson- Because of you

4. Celine Dion - My heart will go on

5. Demi Lovato - This is me

Så himla kul dag!

Hejsan svejsan! Idag måste det har vart den bästa dan på länge! Det började med att vi fick titta på film på SO. Sen så var det dagens tråkigaste sak: NO sen så var det julbord. Jag satt bredvid Jossan och Petro, och mitt i mot oss satt ope trion:P Vi skratta typ under hela lunchen. Sen så fick vi spela spel på matten så jag och Jossan spelade twister. Sen så hade vi slöd och jag gjorde klart min skål. Helt plötsligt slutade alla maskiner att funka och då var det lilla Joseph som nödknappen ville dunka (hahaha). Sen på när vi var på väg hem så drog Jonas massa vitsar. Sen så kastade jag en snöboll på Simon och då trodde jag att han skulle springa efter så jag skrek till Jossan att springa och då snubblade jag på en as liten (och den var verkligen as liten) snöhög, så jag låg där och as garva. Sen så hade Jonas köpt tuggumi så skulle han vissa oss det och då tappade han det, (hahaha) Sen när jag kom hem så laga jag korv och bröd sen så åkte jag iväg på träning. Det gick bra tycker jag, och nu vet jag inte vad jag ska göra, piss att grey´s anatomy är slut.
I morgon blir det badet med klassen och sedan pizza med klassen.
Puss<3

Kram Alexandra

Morgon

hejj<3 sitter vid datorn och ska snart gå till jossan.
har sovmorgon idag till halv nioXD senare idag är det julbord på skolan mums.....
Nu ska jag gå och göra mig ordning!
ha en bra dag<3

kram alexandra


Räksmugglare!

Hejsan! Till att börja med så har rubriken igenting med inlägget att göra om ni undra. Men men... Idag så var det luciaavslutning på skolan. Vi fick lussebullar, tårta och julmust. När Sebastian hade gått i väg ett tag så började några kasta grädde på varandra. Så jag, Jossa, Petro och Sandra i väg och tittade på film med klassen. Hemma så var jag och Jossan på stan och löpte julklappar. Fast det blev inte så mycket julklappar tycker jag. Sen jag kom hem så har jag inte gjort så mycket. Imorgon är det julbord på skolan. Tur att det är handboll efter:P
Nu ska jag se på Titanic.
Puss och Kram<3

Kram Alexandra

Måndag igen!

Hejsan! Vet ni vad det är för dag idag?? Jo det är dagen där det bara är 9 DAGAR kvar till julafton. Jaja... Idag har det vart skola. På matten och svenskan fick vi spela spel. På svenskan spelade jag, Jossan, Petro och Joseph twister och på matten satt vi och pratade med Mojo. Idrotten var fett nice (coolt va, att jag kan sånna ord:P) Vi hade sammarbetsövningar och vi hade as kul. Hemma så åt jag sen så åkte jag på handbollsmatch. Vi  vann med 19-1 och själv gjorde jag typ 4 mål:D (stolt) Och nu sitter jag vid datorn och väntar på att Jossan ska säga om hon kan åka ner på stan imorgon:P
Ha en bra niodagarkvartilljul kväll<3

Kram Alexandra

Tredje advent

Hejsan hoppsan! Idag är det tredje andvent och bara tio dagar kvar till julafton. (Längtar) Idag har jag var med Jossan. Vi åkte madras med Tindra i vetebacken. Stackars hund:P Sen så såg vi på desperate housewives. Sen så gick jag hem och åt och sedan bakade jag gosaker! Nu ska jag gå och göra det sista på mina kakor.

Puss<33

Kram Alexandra


Ont!!

Om någon undrar om det gör ont att sticka ett fondyspet i handen så kan jag svara på det.

JAAAA det gör svina ont och det blöder as mycket och nu överdriver jag inte.

Kram Alexandra

Hanna<33

Hejsan svejsan! Nu sitter jag här med Emmis och hanna som stirrar. Vi kom precis in. Vi har vart och åkt räkostar i vetebacken. Vi träffade Johan och Lukas som åkte med oss.... När vi skulle gå hem så sprang dom efter ett luciatåg med fulla vuxna. Sen så hoppade vi från en sten och Lukas gjorde mun mot mun metoden när han skulle rädda räkost. Det var as kul!  Innan det så var vi på handbolls match. Det var B-pojkarna som spelade. Där var Hanna och Cajsa<33 och några andra killar. Nu ska Hanna skriva på sin blogg och jag ska titta i min älskade skolkatalog.
Puss och Kram<33

Roligt: BMW = Bajs mellan växelspaken.

Kram Alexandra

Idol

Och vinnaren är................ Kevin Borg... och...............det sööög!!
Kevin gjäldjeskuttar! Foto: TV4


Bajs idol!!! Alice skulle ha vunnit.
Det är fusk att Kevin har vart med i melodifestivalen på Malta.
Fast alla visste väl att han skulle vinna men ändå.....

Skolakatalogen!!

Jaaaaaaaaaaa.....Äntligen har jag fått skolkatalogen!! Jag ser helt miffad ut. Jag tror jag ska stämma dom som gör skolkatalongen och säga att man inte få ta med så fula bilder i skolkatalogen.

Kram Alexandra

Rolig Kväll<3

Helloo! Idag är humöret: GLATT, På skolan var typ allt glatt fast på luciaträningen fick jag så ont benen för att vi stog upp i typ en timma. Hemma så var jag med Hanna.  Och jag och Emmis torterade hanna.  Snacka om att vi kommer få rolig nyårsafton. Vi ska vara ute i ett sånt här stort tält. och sen så kanske vi ska hyra badtunna men det är inte säkert, mysigt....
Sen så var jag med Jossan. Vi gick till jordkullen och åkte madras. Det var as ¨skoj.
Nu tittar jag på nåt program. Imorgon måste jag städa mitt fula rum, och sen ska jag på handboll.
Nu har jag inge mer att skriva.
Byebye<33

Kram Alexandra

ARG ARG ARG!!

Hej på er alla glada barn !! Jag är såå arg just nu. Jag är arg på min fula gitarr, jag är arg på det dumma förlaget som gör skolakatalogen (för vi har inte fått den) Jag är arg på min yogurt... ja jag kan rada upp en massa saker men jag är så arg att jag inte årkar det. Jag vet att det är lite fel saker att vara arg på men ingeting går som det ska eller är kul. Det ända som var kul idag var rasterna. Efter skolan var det Luciaträning och vi stog upp i en timme typ, boring......
Nu sitter jag insvept i mitt mysiga dunntäcke (vet ej hur de stavas) och skriver blogg som ni märker. Snart ska jag gå och titta på Grey´s Anatomy.
Imorgon ska jag vara med Hanna tror jag. Nu har intresseklubben nåt att anteckna:P
Puss på er<3

Kram Alexandra

ps. fortsätt läsa minn blogg<3


Skola Skola

Heej! Jag börjar bli så less på skolan skönt att det snart är lov. Idag i allafall så var nästan alla lektioner. Men rasterna var as skojiga. Joseph och Lukas stog och muckade med en töntig tjej i nian och sen så blev hon aas arg och tog tag i Josephs tröja och sen Lukas. Det var as kul iallafall fast jag4 vet att det inte låter kul, Hemma så hjälpte jag mamma med maten, skrev önskelista mycket mer. Nu tittaar jag på House  med mamma. Nu ska jag titta vidare.
Puss och Kram skumbanan<3

Kram Alexandra

Handbolls match 2x

Hejsan Svejsan! Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag. Har inte orkat och kunnit. Idag har det vart skola. En riktig seeg dag. Men rasterna var kul. Vi typ var i grupprummet hela lunchrasten. Jag och Jossan körde lite show för dom andra sen så bildade killarna högar. När dom låg där och skrattade så fes Johan och han låg typ överst. Hemma så gjorde jag mat och kollade på andra avenyn sen så kom hanna och hämtade mig så åkte vi på handbolls match. Vi vann ju så klart, med 13-5. Hemma så såg jag ju så klart på damhandbollen men där gick det ju inte lika bra som det gjorde för oss. Nu väntar ´jag på att andra avenyn ska ladda klart. Sen så ska jag väl sitta vid datorn och kolla på andras bloggar.
Nu har jag inge mer att skriva.
Ha det gött!

Kram Alexandra

Broken Hearted Girl

Bästa låt med Beyonce:   Broken Hearted Girl


Lycka till Robin Bengtsson

Hejsan! Nu har jag slut på olika hej på olika språk så jag får komma på nåt annat. Idag så var jag hos skolsyster och vägde och mätte mig och jag följde min kurva:P Bara så ni vet alla elever i klass 6i på änsmongården så kommer ni få att vara med om världens upplevelse på måndagmorgon av lärarna. Hemma så var jag på träning. Vi var bara 6 stycken som tränade. ¨På söndag så ska vi till härnusand och spela match. Det ska bli skööj. Imorgon ska jag vara hemma och sova hela dan tror jag:P
På kvällen (typ aldeles nyss) så såg jag som alla på idol. Och som alla vet som ser på idol så åkte ROBIN BENGTSSON ut. Så nu är dom två bästa kvar i finalen. Jippi...  Nu är klockan 23.23 så bye bye<3

Kram Alexandra

Robin. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
BYE BYE Robin Bengtsson:D

Rolig matte!

Tjolle (Norska) Idag var det en rolig dag. Fast Jossan var sjuk.... Men på matten  hade jag as roligt. Vi satt typ och skrata hela lektionen. Men en sak stör mig otroligt mycket.  Att så fort jag pratar så hotar han med att han ska ringa min mamma och kalla till ett extra utveckligssamtal. Me jag ska sluta bry mig. Men men,...
På tyskan så bakade vi kladdkaka, mums.... Fast min, Petros och Johans blev bäst dom andras blev bara smet.
Hemma så bakade jag och mamma bullar och så tittade vi på handbolls EM.
Nu ligger jag och tittar på andra avenyn som äger fett.
Fortsätt läsa min blogg<33

Kram Alexandra


Ny manager

Hejsan (svenska för er som inte vet) Till alla er som inte vet så är jag ny manager till det nya sucé bandet Joseph-fin. Så om ni vill ha en manager till ert band så ring bara.... hahahaha! Idag på skolan så starta Jossan och Joseph ett band och jag tog rollen som manager. Det var skojigt :P I slutet av NO så skulle jag gå och hämta mina saker. Och så stog ett skåp öppet. Och så snubblade jag. Och så kom Jossan tillbaka och bara skrattade. Och sen fick jag jätte ont i foten. Sen så skulle jag hoppa upp på ett skåp och då slog jag huvudet i en hyllkant.Så jag har ont överallt nu!
När jag kom hem så somna jag. Sen när det var mat så väckte mamma mig. Och sen så skre jag våran NO läxa till jossan för hon hade glömt sitt papper på skolan. Nu är det pause på grey´s anatomy så jag passar på att skriva nu!
Puss på er!

Kram Alexandra

Kladdkaka

Merhaba (Turkiska) Idag på tyskan fick vi översätta massa baksaker för på torsdag ska vi baka kladdkaka mhm,,,, Vi fick sluta 13.00 för att musiklärarn var sjuk. När jag kom hem så bakade jag och Jossan kladdkaka som blev en aning missbildad men ändå god. Såg aldeles nyss på damhandboll på tv. Katastrof att det blev ovagjort. Nu har jag typ inge mer att skriva så bye bye....

Kram Alexandra 

Tävling utan pris

Om ni har tid och inget att göra kan ni försöka lista ut vilka låtar det här är:

Låt nr  1:
I've been cheated by you since I don't know when
So I made up my mind, it must come to an end
Look at me now, will I ever learn?
I don't know how but I suddenly lose control
There's a fire within my soul
Just one look and I can hear a bell ring
One more look and I forget everything, w-o-o-o-oh

LÅt nr 2:
2. Do you know what it's like
To feel so in the dark
To dream about a life
Where you're the shining star
Even though it seems
Like it's too far away
I have to believe in myself
It's the only way

Låt nr 3:
3.Sha la la la la
Sha la la la la
You used to call me your angel
Said I was sent straight down from heaven
You'd hold me close in your arms
I love the way you felt so strong
I never wanted you to leave
I wanted you to stay here holding me

Komentera vad du tror och så får vi se om det är rätt:D

UVS!

Tjan chî (Taiwanesiska) Till alla ni som inte vet vad UVS är så ska jag berätta. Det är  en förkortning av utveckligssamtal:P Idag hade jag iallafall UVS men Leif-Anders. Ddet tog bara en kvart så jag fick gå hem kvart över två. När jag kom hem så tog jag en lussebulle mhmm.... Sen så kom Marielle och Hanna å hämtade mig och så åkte vi till handbollen. Fast jag titta bara för jag får inte träna :(
Nu tittar jag på "Jul med Sanna, Shirley och Sonja"
Puss och Kram<33

Kram Alexandra


RSS 2.0