Första advent!

Moi (Finska) Idag så vaknade jag av att Molle kom ner och försökte ta mitt vatten. Sen så gick vi upp vid elva och åt frukost. Sedan så gick jag hanna, emmis och Gabbe ut. Sen så gick Gabbe hem och då blrjade fajten mellan systrarna Brovinger och jag var komentator. Sedan gick vi in och drack var oboj med tre msk grädde och åt lusse katt:P Sedan kom mamma och hämta mig. När jag kom hem så gjorde jag klart mina praliner. Sedan åkte jag mamma och Gabbe ner på julskyltningen. Sedan så hyrde vi film och köpte pizza... mhmm...Sedan så var jag med Jossan en stund och vi tittade på andra avenyn och Jossan fick smaka på mina praliner. Sedan gjorde jag inte mycket mer och nu sitter jag är och skriver.
Ha en bra första advends kväll allaesammans<3

Kram Alexandra


Pirater

Hola (Spanska). Sitter och kollar på pirates of the caribbean nu. Innan såg jag på idol. Fy fan vad dåligt att johan åkte!
På skolan så fick vi tillbaka svenska proven och jag fick 40,5/41. Känner mig stolt nu:P Skoldagen gick snabbt. Först så hade vi svenska, sen So och då titta vi på film, och sen bild och då ritade vi med kritor, och sen klassråd som slutade efter en kvart. Så vi fick gå hem kvart i ett. Hemma var jag med jossan. Vi skulle åka ner på stan men så blev det inte. Så vi ska göra det  imorgon istället.
Puss på er alla snälla som läser min blogg<33

Kram Alexandra

Bye bye Johan Palm

Fy fan vad dåligt att Johan   åkte från idol!! Robin sjunde så dåligt att det skulle vara han som skulle åka.


Nu kan du tävla om Johans kamera. Foto: TV4

Lycka till Johan Palm i framtiden:D

Torsdag 27/11

Nabadeey  (Somaliska) Svenskaprov idag på skolan. Jag hade suttit och pluggat precis innan och sen efter typ två minuter när vi fick pappret så hade jag glömt bort typ allt. Men sedan kom det tillbaka efter ett tag som tur var. Oxå var det äntligen lucia träning idag. Jag har typ trot att det har vart lucia träning hela veckan men det har inte vart nån dag alls som jag trot. Hemma så var jag ute en stund med Jossan och Tindra. Sedan gick vi in och nörda dator. Sen så skulle jag följa Jossan på konståkningen men så blev det inte. Nu tittar jag på andra avenyn. Har inget mer att skriva så bye bye<33

Kram Alexandra

Rolig dag

Slaw (Kurdiska) Idag var  skolan as kul. Jag vet inte varför men den var det iallafall. Vi hade matteprov (bara det som typ inte var roligt). Jag tror att det gick bra. Men det var en fråga som typ ingen i hela klassen fattade. Och sen efteråt när vi frågade vårar lärare så visste inte ens han!
På engelska när jag och Jossan inte fick nån hjälp kom jag på att mina bara ska heta Kjell och Roland.... Men men.... När engelska var slut så fick jag och Jossan gå först. Men då var sa typ våranvaktmästare (vet inte vad han är för nåt) att jag och Jossan skulle hjälpa han att bära bord. Så där gick vi och bar bord när alla andra fick  sluta! 
När jag kom hem så la jag mig i soffan och somna. Sen blev jag väckt när mamma kom hem. Och så fick jag inte gå på träningen för att jag har ont i halsen! ( dumma föräldrar).
Nu ska jag plugga till svenska provet i morgon, jag har gjort det typ hela kvällen men ingenting går in i skallen. Sen så ska jag se på grey´s anatomy.
Puss och kram<33

Kram Alexandra


Ps, Fortsätt läsa min blogg:D

Rock and roll!!

Salut (Franska), Rasterna idag ägde fett. Jag och Jossan började att Jossan var mina armar. Och så gick vi omkring så en stund. Sen börja simon och Joseph oxå med det och då blev det ännu roligare. Och sen närvi skulle jaga Jonas så bar jag Jossan på ryggen för att hon hann inte me och springa. Det kanske inte låter så kul men det var i allafall as kul. Och på ansvars tiden fick vi titta på film. Och då var det en tjej som klädde av sig så min såg halva bröstet. Och så sa ingen nånting och så hörde man Anton. 
- Åhh...
Och alla i klassen börja as garva.
Och hemma så gör jag typ ingenting. Jag tror att jag börjar bli sjuk. Jag har grymt ont i och låter som en gris när jag sover för att jag är så täpt. (Hahahaha nån som fatta det där?) och så har jag tungt att andas.  Nu ska jag nog titta på tv och kanske sova en blundXD
Ha en trevlig kväll allesammans:P

Kram Alexandra

Måndag igen!

Dzień dobry ( Ploska) Oså var det måndag igen. Åhh helgen går så snabbt. Nu är det en hel vecka tills det är helg igen!! Det var ingen lucia träning idag som jag hoppats. Men på onsdag är den minsan lucia träning. Idag byte vi platser i klass rummet. Jag sitter bredvid Petro, och framför mig sitter Jossan. Så det blev bra. Skolan var lång  och tråkig fast vi började 09.30. När jag kom hem  så åt jag sedan åkte jag på träning. När vi typ hade spelat match i fem minuter så fick jag ont i hjärtat. Men sen när jag bada gick det över. Men själva träningen var oxå dålig. Iallafall för mig, för jag gjorde typ inte nåt bra. Men men vi får väl hoppas att det blir bättre på onsdag. Nu har jag inget mer att skriva. Nu ska jag gå i på alla andras bloggar och titta hur deras dag har varit.
Så sov gott allesammans (när ni ska sova)<33

Kram Alexandra



Ps. Tack alla snälla människor som läser mig blogg

God morgon gott folk!

God morgon! Har inget att göra så det är därför jag skriver på bloggen nu på morgonen.
Vi har sovmorgon till 09.30 (sköööönt). Idag är det handboll. Jag har  inte tränat på typ en vecka så nu känner jag mig FET :D Oxå är det lucia träning på skolan, det ska bbli skoj. Nu ska jag gå och göra nåt annat. Skriver mer i kväll (om nån vill veta) Ha en bra dag<33

Kram Alexandra


Julstämning

Guten tag (tyska) Snart är det jul här i vårt hus... Idag har jag och Jossan bakat pepparkakor och lyssnat på julmusik, Och ute står våra islycktor och stelnar. När vi höll på att baka pepparkakor så skulle jag gå ut i hallen och prata med mamma. Och då följde Jossan efter mig. Medan vi gick ut så pratade pappa med Jossan och då stanade hon och då vände jag mig om ioch i samma sekund så vände hon sig också om. Så hennes nästa åkte in i min kind. Och vi as garva. Ute så gjorde vi också en rolig sak (tyckte vi). Vi satt i våran snöskottare och lutade oss fram. Och vi skrattade så himla mycket. Nu sitter vi och tittar på Romeo och Julia. Hittils är den inte så bra.  Men vi får hoppas att den blir bättre.
Ha en bra kväll!

Kram Alexandra


Vad gör man?

Vad gör man om man gillar en kille som inte fattar det?
Vad gör man om man försöker få han att förstå?
Vad gör man om man gör allt för han?
Vad gör man om han gillar en annan tjej?
Vad gör man om man vet att en annan gillar han med?
Vad gör man om man vill att han ska se en?
Ja vad gör man?


Badet och film

Privet (Ryska) Idag blev det en dag med Jossan. Först var vi på badet. Vi körde en sak i en rutschkana så vi blev alldeles röd om magen. Sen så tittade vi på en film. Den hete typ Superhero movie... Den var as rolig fast lite kort. Sedan var jag tvungen att gå hem för att jag "råkade" slå Gabbe. Jaa nu tittar jag på Svensson Svensson. I morgon är det bara en dag tills skolan börjar igen. Ha det bra alla snälla människor som läser min blogg (fortsätt med det:P)
Puss o kram skumbanan<33

Kram Alexandra

Idol

Jaaa..... I kväll var det Anna som fick lämna idol. Vad ska man säga om det då???
Jaaaaaaaaaaaaa äntligen ska man säga om det. Nu är dom bästa kvar!



Ps. Förlåt alla Anna fans:D


MY DREAM OF LOVE IS YOU

In my dreams
I pictured a person who was
intelligent, good-looking sensitive,
talented, creative, fun, strong and wise
who would completely overwhelm me with love
Since dreams can be just wishful thinking
I did not really expect to find one person
who had all these outstanding qualities
But then -- I met you
and not only did you bring back my
belief in dreams but you are even
more wonderful than my dreams
I Love You

Fredag, Fredag

Nihao! (Kinesiska) Idag på rasten på skolan så skratta jag och Jossan åt Simon as  mycket. Han sa så här:
Lise-Lott köpte en lott men vann igenting.
Det var inte alls  kul men det tyckte han så det var därför vi skratta. Hemma så var jag med Jossan.  Vi spelade lite wii. Det var skoj. I kväll så är det kärleks tema på idol om någon undrar. Imorgon ska kanske jag och Jossan på badet. Så om det är någon som ska dit så syns vi kanske där! Nu ska jag äta lax. Mums mums. Ha en bra helg allesammans!

Kram Alexandra

Test

] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[/] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[/] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.

Total:23,5
-----------
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


Torsdag 20/11

Konnichiwa! (Japanska) Nu har jag bestämt mig för att skriva hej på alla olika språk! Men men... Idag så har det vart en bra dag. matten var svin kul. Jag Jossan och Ida skratta typ åt Joseph och Simon hela tiden. Dom har sån dålig humor och det är därför dom är så roliga:P På gympan vi vi typ först dansa folkdans (vet inte vad det heter) och så fick vi dansa vals. Sen körde vi doutchbool (stavning) och mitt lag van ju så klart hela tiden. Hemma gjorde jag typ ingenting jag och pappa var och hanldlade och lite sånt. Imorgon ska jag vara med Jossan.... Det ska bli kul. Nu ska jag typ titta på tv elr nåt. Nu ska jag gå. Puss puss!

Kram Alexandra

Måndag 17/11

Hejsan svejsan! Idag på skolan så körde vi tagen upp på borden i klassrummet. och så  var det nån som jaga mig typ, och så skulle jag hoppa över till ett annat bort och då satt min sko lös så jag snublade ner på golvet.och det gjorde as ont. Sen på träningen så var Anki där och då ska jag att jag hade as ont i benet och då sa hon att jag hade  fått en lårkaka!1 Så kän på den alla som sa att jag inbilla mig. Nu ska jag träna på engelskan som vi hasr tills imorgon så bye bye

Kram Alexandra

Hannor:P

Idag har det vart en bra dag! Efter skoan idag så åkte jag och hanna till hanna. Hemma hos hanna gjorde vi ingenting nästan. sen gick vi ut och då blev det as roligt. Så här var det:
Vi gick om kring lite och sen hörde vi några sjunga. då tittade vi bak då var det några tjejer som gick i nian som hanna kände igen. Sen så sjungde dom högre och då sjöngde jag och Hanna B med. Sen så skrek vi: Ta sång lektioner. och då börja dom gå mot oss och då sprang vi iväg. Sen så följde dom efter oss ändå till ica och in på ica men sen gick dom.  På handbollen var det kul. vi körde tävlingar och lite sånt. När jag kom hem så  åt jag och duchade. Det var synd att robin åkte på idol den andra robin skulle åkt istället. Nu ser jag på fredag hela veckan. imorgon ska vi köpa wii tror jag!Ha det bra<3

Kram Alexandra

Så himla kul!!

Heejsan! Idag har det var en as rolig dag på skolan. Det började med att igår sa Jonas att tjejerna alltid hedde fram brösten när dom skulle kramas. Och då kom jag på att nästan alla killar som försöker va coola  gå med underdelen fram:P och då började jag härma dom. och sen så kom Johanna, Ida och Jossan och var ´med. Jag skrattade så himla mycket. och hemma såg jag och Jossan på video från 2003. Vi typ dansade och sjöng på jossans kalas och emmis och hanna var bakdansare. Det var så gulligt och kul. Imorgon är den handboll.... fortfarande världens dåligaste tränignsdag. sen på kvällen ska jag vara med Jossan tror jag.
Ha det gött<33

Kram Alexandra

Onsdag 12/11

Hello! idag har det var en bra... på engelskaförhöret fick jag typ inga rätt. Jippi:P Efter skolan var det handboll. Men tränignen sög. Emma fick ett avslitet ledband, den var en tjej som blev så arg att hon gick hem, och för mig gick det skit...
Bye....

Kram Alexandra

Hannor<33

Idag så har jag och Hanna bakat krämbullar. Dom blev as bra. Men och ni ska baka er så ska jag ge er ett tips: Det tar en stund innan krämen tjocknar :P
Sen så åkte jag och Hanna och träffade Hanna Godén på ATS så kollade vi på B-pojkarna. Dom vann med typ 19-17 eller nåt sånt. Sen så åkte Hanna till sin Farmor och farfar. Och så skulle mamma och pappa komma och hämta mig. Men efter en stund så skulle jag hanna och Ajje ut och titta lite. Och precis när vi hade satt oss i bilden och åkt typ 100 meter så ringde mamma och sa att dom var på väg. Så då skulle vi åka tillbaka och då var vi tvungenn att vända och då kom vi till en liten rondel och där stog en gammal tant. och då körde Ajje runt rondelen två var. Och tanten bara stog och tittade på oss. Sen när vi åkte i väg så vinka hanna till tanten. Jag och Hanna höll på att skratta ihjäl oss. Sen så hade inte mamma och pappa kommit när vi kom tillbaka så Ajje körde typ 17 vasrv i rondelen vid ATS och då skratta vi ännu mer. I kväll ska micke och marielle komma och äta krämbullar hos oss. Byebye

Kram Alexandra

Härnusand imorgon

Idag på skolan hade vi SO prov. Jag tror att det gick rätt bra tror jag. Nu tittar är jag inne på bdb och bloggar. Imorgon ska vi till Härnusand och spela 2 handbollsmatcher. Bussen går kl. 06.30 fatta vad tidigt, Idag på skolan körde vi en lek med Joseph, Simon och Jonas. Jag Petro och Jossan tog deras pingis boll och kasta runt den medan dom jaga oss. Sen så ska Adam och andreas att dom ville ha bollen och då trodde vi att dom ville vara med. Så kastade petro bollen till dom sen så när vi fråga var det var för vi skulle ge tillbaka den. och då sa dom att dom hade elda upp den. Jag har dåligt sammvete att Simon inte kommer få tillbaka bollen. Så Adam och Andres får faseneme köpa en ny boll till dom. Byebye

Kram Alexandra

RSS 2.0