kvällens

Här kommer kvällens outfit:
Rosa kofta (HM)
Svart linne (HM)
Jeanse (Kaphol)
underkläder såklart
:

jippi

Blev superglad idag när jag kom hem från Persåsen, mina reedbok hade kommit som jag har väntat på. Jippi nu har jag inga trasiga träskor längre:P

Persåsen

Hejsan, nu har jag gjort mig iordning för kvällen, inte fint men finare än underställ iallafall.
Dagen har var as kul, förutom att jag alltid kom sist i backarna och så stanna typ liften hundra miljoner gånger. Men det var iallafall as kul, tredje gången vi skulle åka upp så åkte inte liften iväg och då sa lift killen
- Nu kommer det rycka lite!
och då flög jag iväg och tappade såklart liften, men jag fick köra en gång till och då gick det bra. Det var en as brant backe som man vasr tvungen att åka upp för om man skulle åka längst upp, alltså den var väldigt brant tycker jag, okej att och med skidor men BOB. jag var as rädd varje gång vi skulle upp för den backen, men jag klarade den varje gång utom en och då fick jag åka ner på rumpan:P det konstiga var att det var som en vanlig sittlift man skulle sita på, på boben, det var lite krongligt från början men sen gick det bra:D Haha alla ramlade tillochmed pappa och Micke. Det var lite små kul. Men men nu kommer alla bilder jag lova:

 När vi kom ner för backen, jag var så klart sist.
Liften som stanna.
Sån här bob var det man åkte på.
Glada jag (NOT)
Micke
Hanna<3:D
Emmis<3:D
Gabbe
pappa var oxå med fast har inge bild på han.
Tack för dagen<3:D
pussokram<3

bob

god morgon, det blir inge skoter idag  men vi ska till pärsåsen (stavning) istället. där åker man bob och när man ska upp för backen så åker man lift. och så finns det slamonbanor fast för bob ¨då. Man kan säga att det är en slalom backe för bob. ikväll ska vi ha middag hemma hos oss. vet inte riktigt vilkan som ska komma´, men familjen brovinger ska iallafall komma. nu sitter jag och lillebror och kollar på störtlopp (damer) men vet inte riktigt hur det går, för jag sitter mest och nördar data. men nu har jag inte mer att skriva. kameran följer så det kommer massa bilder sen (tror jag)
ha en bra dag
kramar<3

<3

Nepp, nu tror jag att jag ska gå och göra mig iordning och sen sova.

Godnatt<3

dagens

Här kommer dagens outfit:

Svart HM linne (HM kanske)
Lila kofta (HM)
Jeanse (kaphol)
+ underkläder


tips nr 1

haha, eftersom det var nån som hade komenterat att jag skulle skriva lite tips och sånt på ett inlägg där jag frågade hur jag kunde förbättra min blogg (för typ 100 årsedan) så ska jag ge ett litet tips här:

Där här hudkrämen är as bra och luktar jätte gott. Den är skit bra när man har torra händer eller torr hud.
Så här ser det ut:



den får (haha)

hannis<3

hejj<3, skolan sög idag om jag ska va ärlig. det bästa var fikat på slutet. men nu är det slut på tråkiga drama och början på det underbara lovet<3 vad ska ni göra på lovet?, komentera vad ni göra! kul att veta vad alla ska hitta på:P själv ska jag till storhånga och ha TSB<3 längtar mkt. Men men, efter skolan var jag med Hanna och vi hade kul. hanna kom på att vi skulle göra jucie i soda sreem (stavning) det smakade inte as gott men det gick att drika. imorgon ska jag hanna, pappa och micke (och säkert några fler) åka skoter och grilla. mys mys, kameran följer med så det kommer bilder. nu kommer lite bilder på dagen.
pusshejj<3

söt hannis<3:p hanna<3 gick inte att vrida på bilden så ni får vrida huvudet-
 våran kolsyrade juice
 hanna äter macka (intresant va?)
haha en bild från min tråkiga tid idag:P

klicka på bilderna så SKA dom bli större.


stan ida

Hejsan, idag det var en tråk dag. Drama suger så ta aldrig de på elevensval. Det bästa med allt var att få stå och sjunga karieoke (stavning) i mick. Men idag skulle vi iallafall uppträda för små barnen och våran teater gick skit för ja skratta hela tiden typ. Och sen så skulle vi sjunga men då funka inte musiken och det sög. Det skulle vara en teater allt ihop men det blev typ en riktig talangshow, men ska jag vara ärlig var det inte många som hade talang. Aja efter skolan var jag med Jossan. Vi kollade på nån as bra film men kommer inte ihåg vad den hette. Sen sså åkte jag mormor och mamma ner på stan. Jag vet att vissa tycker att det är pinsamt att ha med sig mamma på stan, och ännu värre mormor, men det är ju då man får köpa det man vill! Så ingen behöver mobba mig för de:P Nu sitter jag här och tråkar.
Ha de bra<3
pöss<3

Detta köpte jag:
En rosa mjukisdress (vet att linnet ser as skitit ut men det är det inte)
En lila kofta (den ser svart ut men det är lila)
En rosa kofta.

Sämst

Tjenare, haha det blev inge krushår, för det gick sämst. När det kommer till smink och hår är jag är jag sämst av alla och allt. Jag kan bara sätta upp en hästsvans sen så tar det stopp för mig.

Nu sitter jag och väntar på att Grey´s Antomy ska börja men det är trekvart kvar:P

Pusshejj<3

Spott:P

Hejsan, idag var det en sån tråkig dag. Vi hade elevensval som vi ska ha hela veckan. J.A.P gick i kras och då hade vi inget att göra. Men vi fick nån as tråkig teater som söööög. Men vi ska sjunga Becuce of you tror jag. Under tiden vi inte hade nåt att göra så sjungde vi titanic låten typ 500 gånger. Sen så fick vi inte sluta när våran grupp slutade så vi blev tvingad att vara kvar till halv två. Haha, måste bara berätta en sak, innan vi fick gå hem var vi tvunga att kunna säga schweiz på rätt sätt och när jag skulle säga det så spota jag på Mojos arm, pinsamt värre:P Men men, nu ska jag krusa håret för jag har tråkigt. Bilder kommer sen om ni undra.
Pusspåalltochalla<3

Grattis

Haha, varför blir det sånt himla ståhej bara för att några förlovar sig? En sak jag kommer undra över i natt:P
Men men, grattis kronprinsessan Viktoria och Daniel Vätsling (vet inte vad han heter precis:P)


Music and dancing:P

Hejsan svejan alla söta barn... Idag hade vi elevensval och jag, Petro och Jossan ska dansa och sjunga till "Thank you" med Amy Diamond, haha. Men menm vi skulle få sluta halv ett men då var det ju nån dum idiot som bestämmde att vi var tvungen att vara kvar till två, men det dumma var att vi inte behövde göra nånting utan vi bara satt och kollade i taketP:När jag kom hem gick jag ut och åkte skidor, haha vet inte vad det har flygit i oss :P Aja sen så gick vi hem till Jossan och spela lite sims och sen gick jag hem och åt. Imorgon har vi sovmorgon till halv nio:P Nu kommer en liten bild på dagens outfit
Pussokram<3


Vit linne - HM
Rutig kofta - Gina
Gråa mjukis byxor - Team Sportia
+ underkläder och min kudde som vi skulle ha med....

High school musical 3

Hejsan:D Igår kväll när mamma kom hem från jobbet hade hon High school musical 3 med sig till mig, puss på det:P Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska ticka snabbare så jag kan gå till Jossan. I dag som ni kanske vet så är det elevensval och vi slutar halv ett:D Me´n men, nu kommer en bild på dagens outfit:

Vit linne - HM
Rutig kofta - Gina
Gråa mjukisbyxor - Team Sportia
+ Underkläder och min kudde:P

EN MIL

Godkväll alla sötnosar... om ängsmomilen kommer här:
Starten var bra, jag åkte i täten hela tiden mien sen kom två nior och åkte förbi mig men jag slog alla i min klass med en halvtimme... och sen vaknade jag.
Men men... tillbaka till verkliheten:
Jag åkte med Jossan och hon hade typ inge glid alls på sina skidor så hon gick typ ner för nerdförsbakarna. men vi kom iallafall inte sist och det är jag verkligen nöjd över! Nu håller jag på nåt program som typ är som photoshop men ändå inte... Imorgon är det elevensval och jag fick drama:( Vi ska ha med oss kudde (fattar inte vfr) men vi slutar halv ett varje dag, jippi:)

Snygg bild va??

...

Hejsan, idag så skulle jag vara med Hanna men hon orkade inte va med nån... så då gick jag, mamma, Gabbe, Kalle och Mathias ut och körde skidskytte (tråkigt) och sen så har jag typ bara nördat simsXD Imorgon är det ängsmomilen på SKIDOR!!! Alltså jag hatar längdskidor mest i hela världen. Det är sååååå tråkigt. Så jag kommer komma tillbaka  till skolan vid midnatt bara så att ni vet. Aja nu ska jag gå och kolla på tv och sen blir det godnatt...
Puuss o kram, hörs i morgon vid midnatt...

PÅ HUVUDET?

VAD I HELSKOTTA HAR ALEXANDER BARD PÅ HUVUDET????
EN RIDHJÄLM?
JIPPI ATT MOLLY SANDÉN GICK VIDARE!!!!
BÄSTA MELODIFESTIVALEN HITTILS:D

Skräll????

Heejsan:D Idag har jag vart med Jossan och vi hade skojj... nu har vi främande, till efterätt fick vi chokladpudding mummsmumms.... nu kollar jag på melodifestivalen och vilken skräll att "jag vinner över dig" elr vad den heter haha... men jag hejar på E.M.D och Molly Sandén, när jag blir 16 ska jag banne mig oxå va med i meldifestivalen!!:P Aja sen ska jag kolla på Hot chick elr vad det heter. Me men kanske skriver lite mer i kväll...
Lovesen<33

Konståking

Hellosan:D Nu sitter jag här och fryser som en galning. Det var iskallt i ishallen (konstigt), men Jossan, Amanda och Mathilda var as duktiga. Dom ser typ ut som proffs. En sak har jag tänkt på... man vill ju inte ha en tjock son... elr hur?
Jaja, förestälningen var bra och småbranen var hur söta som helst. På slutet var det typ en liten unge som knappt kunde stå upp. Så fort hon kom upp på benen så ramla hon igen, fatta vad jag och Hanna tyckte de kul. Haha sen på slutet blev vi typ flum.... jag och Hanna skrek typ:
Vi älskar Magnus!!
och sen skrek vi massa mer. det var asa skojsigt de.
Haha när jah kom ner till Emmis och Hanna var dom precis på väg och äta, och så kom jag in i köket och så vissa emmis mig sin mobil och han ba:
- mamma kolla här....
och sen så såg hon att det var jag och emmis typ föll ner på golvet och garva och jag hållde på att garva ihjäl mig.
aja, nu ska jag snart krypa ner under täcket för jag fryser snart ihjäl + att jag är as trött.
Det blir inga bilder från konståkingen för att det var as mörkt och man ser typ ingenting på korten.
Men men.... sov så mysigt:p<3
Puss

lååååångdag(?)

Hello... idag fick vi sluta en timme tidigare för att alla lärare ska typ på konferans(?) skolan var väl skojsig, på svenskan var vi i femmans kök(?) och tränade på teatern, och jonas skulle träna på masken och det såg inge bra ut och alla i femmman typ tittade (thihi vad skojj) SO sööög rumpa lika som bilden och sen så var dagen slut. Ikväll ska jag och mamma (marielle och hanna) på konståking och kolla på jossan. ska ta med kameran till is hallen så det kommer väl lite bilden sen. om man ens få ta kort:P aja snart ska jag gå till jossan och vi ska väl hitta på nått skojj. skriver mer ikväll.
Love<3


En liten bild på mig och sötis Hannis:P<33

100 gånger

Haha, jag måste berätta en sak för er som anteknar. Jag har kammat mitt hår 100 gånger på varje sida. Hahaha, jag vet.... jag har inget liv.... skojja:P
Nu ska jag kolla på tv sen ska jag nog göra mig i ordning för natten.
Natti natti<3

Rolig igen<3

Hejsan svejsan alla gullegrisar<3
Idag har det var en rolig dag. Nu börjar skolan bli rolig igen.

Svenska - Teater gick väl bra men teatern suger.
Tyska - Ganska så kul
NO - As kul för jag, Petro och Jossan gjorde en as seriös låt till Bosse.
Läsning - Tråkigt (?!)
Lunch - Det äkligaste som finns, korvstroganoff (bläää)
Engelska - As tråkig film
Matte - Så där.

Idrott - Så där vi körde dam bandy


Sen så var det handbollsmatch, vi vann med 19-3 tre. Hanna var as duktig, hon gjorde alla mål utom typ 5:P Jag gjorde typ tre och ett satt i kryset, as stolt.:P

Nu ser jag på tv och ska väl fortsätta och kolla tror jag väl.

Ha det bra!

Puuuss<3


Äntligen

Kvällsen, nu kollar jag på mitt älskling program som har börjat igen: Grey´s Anatomy. Jag har gjort en klumpig sak. Jag spilde ut nagelack borttagnings medlet över alla tandbortstar och sånt, så nu luktar det @#¤ i huset. Nu ska jag kolla vidare, god natt.
puuuss<3

Bästa låt

Kolla in:
http://www.youtube.com/watch?v=RnFXYX3TX6I
Världens bästa låt elr vad???

Onsdag 18/2

Hejsan, fick sluta kvart över två idag. Skolan var lika dålig som alltid fast lite roligare idag.
SO - tråkigt
NO - Kan aldrig bli kul
SLÖJD - Ganska skojj
LUNCH - ok
MATTE - ok
ENGELSKA (en kvart) - tråkigt fast bra att vi fick sluta tidigare. 


Dagens outfit:
svart och vit rutig halsduk elr vad det är (HM)
grön tunika (?!) (HM)
svart linne (HM)
jeanse (kaphol)
+ underkläder


(klicka på bilden så blir den större)

Idag gjode jag reklam för HM (haha)


Zzz

Nu har jag boring boring boring... Eftersom vi har sovmorgon idag så var jag as pigg när jag vaknade kl. 07.00 och det är jag aldrig annars. Men men, nu ska jag gå till jossan tror jag och sen till skolan.
Krammizzzz<33


Ensam

Hejsan alla söta blogglässare:D Har ju redan skrivit om dagen så jag har inte så mycket att skriva. Men jag hade tråkigt så jag pasade på att skriva. Pappa är och hämtar mamma på jobbet och jag vågrar inte sova när jag är ensam (mobba mig inte) Imorgon är det den roligaste dag på skolan. Vet inte vf den bara är det. Men nu ska jag ta och stänga av datorn, så god natt och sov så gosigt.

Puss<333


krya på dig Hannis<333:D


Namnsdag idag

Hejsan svejsan och  grattis på namnsdagen. Dagens namn är ALEXANDRA och Sandra för er som undrar. Skolan var lika tråkig som alltid. Förut var det väl vart ok men nu har det börjat söögit. Aja nu ligger jag här och har ont i magen och i huvudet tror jag börjar bli sjuk. På skolan i dag  var det matteprov och jag tror att jag kommer få godkänt iallafall. Men på engelskan skrev jag fel. Först så skrev jag rätt men sen så blev jag osäker och ändrade så att det blev fel. Sista lektionen var det elevråd och det är det segaste som finns. Och det värsta var att vi hållde på så länge så att klockan blev över kvart över tre (då slutar vi) Så vi fick sluta senare än alla andra i klassen. Imorgon är det handbollsträningen. Får se om jag kommer orka gå på den. Om jag mår så jag mår nu kommer jag i allafall inte och orka. Nu ska jag hoppa in i duchen tror jag. Skriver kanske sen om jag orkar. Puss o hejj leverpastej.

Tröööööööttt!!

Tjenare! Idag söööög skolan. Ja det  är väl allt man kan säga om skolan idag. Hoppas jag är sjuk i morgon, närå skojja:P Handbollsträningen var jobbig men kul. Nu sitter jag här och håller på att somna. Igår var jag oxå så här bauta trött det var därför jag inte skrev nåt i går, om ni undrar. Vill ni ha bevis på att jag är trött. Jag har suttit och skrivit det här inlägget i tio minuter. Haha, snart somnar jag väl oxå. Nu ska jag kolla lite på andrras bloggar och så, sen tror jag faktiskt att jag ska sova:P Men när man väl ska sova så är man pigg igen. Så är det typ alltid för mig. Jaja, nu har jag inge mer tråk att skriva.
Puss o godnatt<3 
¨



Tack till alla er som läser min blogg. Fortsätt med de!!<33

Solle

Hejsan, nu sitter jag hos min faster och tråkar. Tänkte berätta lite om min helg:
 
Fredag
Kom fram vid fyra till Sollefteå, sen så lekte jag lite med mina kusiner. Sen kom farmor på besök oc h då käka vi plankstek. Det var as gott, sen så kolla vi på Let´s Dae och sen tråka vi typ till ett och sen gick vi och la oss.

Lördag
Vakna av att Wilma (två) hoppade på mig vid åtta:( Sen så åkte pappa, Gabbe och kusin på modo match och då var det bara jag, fater och småkusinerna kvar. Sen så gick vi till farfar och den var typ en mil, När vi kom fram så fick vi varm choklad och sen sprang jag och Wilma upp och ner i trapporna. Sen åkte vi hem och kollade på melodifestivalen och den sööög att inte markolio inte gick vidare. Sen kolla jag på bruce den allsmäktiga och sen gick jag och la mig

Skriver mer när jag kommer hem.
Pöööss<33

Åka

Tjhao, idag har det var en lugn dag på skolan. Läste första, sen film två lektioner innan lunch, och sen klassråd i typ en kvart. Nu sitter jag här och väntar på att vi ska åka till Sollefteå. Nu ska jag paka det sista.
Ha en trevlig fredag:P
Puss<33


Tråk

Hallooo<3 Denna dagen har varit tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk tråk OCH tråk. Jaaa det var väll allt jag kan säga. Nu blir de inge inlägg fören på söndag, för att direkt efter skolan åker jag till Sollefteå<33
Så ha en trevlig helg:P
Puss o Kram<33

Sur som citron

bajs och bläää.... jag är så sur nu för att jag inte får in bajs tyskan i huvudet, det kommer bli så pinsamt i morgon nu när Mojo har pratat med Peter och det blir ännu pinsamre om jag inte kan läxan. Jajja, träningen var väll helt ok men jag saknade Han o Han:D Nu sitter jag och tråkar och stör mig på att jag inte kan tyskan. Imorgon ska jag packa för att på fredag åker jag till mina älskade kusier. Men nu ska jag väll och och se på nåt tråkigt på TV. Det är inge kul på TV på torsdagar så FIXA DET FULA TV!!! hahaha närå men puss o godnatt (inte för att jag ska sova men det blir inge fler inlägg ikväll)<333

Snäll Anne-Lie

men prutt i backen. rolig dag tycker jag iallafall utom att jag ska få hemringning för att jag pratar:S
- SO (tråkigt)
- NO (tråkigt som alltid)
- Slöjden ( lika rolig som alltid, fast jag behöve börja om för andra gången och det är stört)
- Lunch (helt ok)
-Matte (tråkigt, för jag fick inte prata nånting:()
- Engelska (bra efterssom vi fick sluta halv tre och Petro var jätte duktig:P hahaa)

Det blev typ kaos i våran klass på slutet av dan, för att våran NO lärare är "lite" konstig, för att han hade sagt att grupp ett fick gå hem. Men så skulle ju våran grupp stanna kvar. Och då blev vi assura, men snälla Anne-Lie gjorde så att vi bara fick ha engelska i en kvart:) Om nån timme ska jag på handboll och mamma ska skjusa mig idag<3 Haha imorgon är det tyska och vi vågar typ inte gå. För att förra gången så skälde han ju typ ut oss utan andledning och så sa vi det till Mojo och nu har han pratat med Peter, så det är ju lite smått pinsamt:P kväll måste jag typ öva på tyska läxan oxå för annars får vi kanske en till utskälning.....

puss<33

dagens outfit:
Röd munkjacka (stadium)
Vit linne (HM)
Jeans (Kaphol)
+ underkläder

 (klicka så blir bilden större)


Pension

Blääsan, haha jag sa ju att jag var less på heej ordet. Första lektionen idag var NO. Jag ska ge dig ett gott råd Bo Boman elr vad du heter: GÅ I PENSION. Haha det är så kul att kolla ut över klassrummet när vi har NO, för INGEN lyssnar. Alla sitter typ och ritar på bänken elr småpratar som jag, Petro och Jossan gör. Sen så var det språk. På slutet körde vi pitcute (stavning?!) Det var jag Jossan, Petro, Simon och Johan i ett lag. Och det andra laget fuskade hela tiden, och då sa vi åt dom.  Och då började Peter (tyskaläran) skälla as mycket på oss för att vi sa att dom fuskade. Och sen börja han klaga på oss för att vi inte kunde ett ord. Åh Peter är en sån dålig lärare. Vi typ kollar på sidan och sen så säger han:
 Aa men då kan ni väl det där!
Och så går vi vidare. Inte konstigt att vi inte kan nånting. Sen så var det engelska prov. Det gick faktiskt bra tycker jag, men vi får se om jag får godkänt:P Lunchen var äcklig som vanligt. Sen så var det matte. Och den var VÄLDIGT pinsam. Jaja och sen var det massa andra lektioner. Och sen har jag inte gjort mycket. Imorgon är det handbollsträning<333
Nu ser jag på nåt skojigt program och sen ska jag se på Andra Avenyn som jag älskar:P
Pussokram<33

Dagens outfit:
Underkläder
Mjukisbyxor (InterSport)
Kofta (Gina)
Linne (Kaphol)


Dubbeltand borta

Ha nu har precis min dubbeltand blivit en vanlig tand. Så nu kan ingen mobba mig mer... Hahaha skoja:P
Men är iallafall nöjd att jag våga dra ut den.
Kraam<3

Heej=Dött

Shohoo, jag börjar bli less på att skriva heej, hejj, hejsan, hej, ja allt som har hej i sig.  Kom precis ut från duschen, efter att ha vart på träning. Träningen var as jobbig men ändå rolig. Imorgon har vi engelskaprov så jag måste träna på det nu. Sen ska jag väl umgås med tv:n lite... haha.
Pussbye<3


Kulidul

Hejj<3 Min dag:
- Svenska teater och jag och Amar tjata om kyssen mellan Oliwia och Jonas. (Kul)
-Matte (TRÅKIGT)
-Lunch (ÄCKLIGT)
- SO, kul för jag och Petro lyssna typ ingenting:P
- Gympa, Badminton, jag och Petro ägde allt och alla (NOOT)
- Snart handbollsträning (ska bli KUUULL)

Jag har bestämt mig att starta ett handbollslag för förskoleklass till 2. Hahaha, så alla ni små som läser kan ju anmäla er:P

Skriver mer i kväll.
Pusshejj<3

Morning

Godmorgon. Idag har vi sovmorgon till halv tio. Men det som stör mig mest är att jag alltid ändå sover till sju. Aja... Nu ska jag gå och borsta tänderna och borsta håret och sen ska jag upp till Jossan och leta katter. En av hennes katter är spårlöst försvunner. Inte kul.... Skriver mer ikväll.
Puss<3

Dagens outfit:
Jeans (Kaphol)
Vit linne (HM)
Rosa tröja (Gina tricot)
+ Underkläder och strumpor

Hon som önskar att ni får en bra dag heter.......(tumvirvel)
Alexandra Leding

The day

Godkväll:P<33 Ja som ni kanske har sett så har jag vart med Jossan och bakat idag. Men efter det så var jag mamma och lillebror ute och spelade fotboll, och då gjorde mamma världens vurpa och jag och Gabbe skrattade as mycket. Sen så gick jag in och gjorde det tråkigaste i världen.... städa rummet. Det är fan det tråkigaste som finns. Men men...  Nu ligger jag i sängen och kollar på tv:P Imorgon har vi sovmorgon till halv tio....  sköönt<3
Här är min vecka för er som anteknar:

Måndag: Handbolls träning<3

Tisdag: Engelska prov, Kanske vara med Jossan<3

Onsdag: Handbollsträning<3

Torsdag: Vara med kompisar tro jag och packa till Sollefteå

Fredag: Åker till Sollefteå<3

Fredag: Vara i Sollefteå och gå på Tildes dansuppvisnig

Söndag: Hem  från Sollefteå

Pööös<33

Bakning<3

Hejsan, vi har just fikat våran choklad tårta. Den var en besvikelse:P Inte alls lika god som vi trodde. Men men, här kommer lite bilder:

Stökigt värre....


Ser gott ut va?? 


Men det var det inte:(


Men gud så kul:P<33


Så här blev resultatet:D


Gissa vad det här är! Den som gissar rätt gör jag reklam för på min blogg:P
Komentera ditt namn, blogg och gissning (svar)

ps. Jag vet att det är ett dåligt pris men komentera ändå även om du inte har blogg.:D<3

Tårta

Hejsan. Nu ligger jag och Jossan och kollar på isprinsessan, och väntar på att pappa ska komma hem  så att vi kan börja baka tårta. Skriver mer sen.
Pussis<33

Domarälskling

Hahaha, att Caroline of blabla ens gick vidare till andra chansen. Hon var ju sämt. Snälla snälla lämna melodifestvalen Caroline blabla!!! Nu ska jag kolla in andras bloggar och sånt. Måste bara säga en sakom strömsunds dommarna. Dom sööööög. Jag fick utvisning för att jag låste en tjej likadant flera gånger. Och så sa dom till Thea att spela normalt. Hallå!!?? Börja döm normalt först innan ni säger till nån annan. Men vi spöa iallafall skiten av Strömsunds små bajskorvar!! Det var några tjejer som dansa och sjöng för en tjej.... Hahhaha, det var bara sååååå vackert.
Men byebye<33
Pöössochkröööm<3

Vad tycker ni om kvällens melodifestval??? Komentera:D

Melodi

Hejsan<3 idag i Strömsund gick det fint fint. Jag gjorde typ 6 mål tror jag sammanlagt. Petro var as grym i mål. Det blev typ 4 straffar och hon tog alla. Nu sitter jag och kollar på melodifestivalen och håller på att garva ihjäl mig. Caroline of blabla är så dålig och hon gick vidare bland dom fem bästa. JAg hoppas verkligen inte att hon går vidare.
Puuuss<3


Strömsund

Snart så blire i väg till Strömsund. Hannis och Micke ska hämta mig vid nio och sen åker vi. Skriver mer om hur det gick när jag kommer hem.
Krammizz<3

Pigg

Tror jag ska sova snart fast klockan bara kvart i tio men ska var pigg imorgon har jag bestämmt.
Mobba mig inte!!
Godnatt<33

Spöa rumpan

Hejsan alla gullegrisar:D Nu sitter jag här i min mysiga mysdress och kollar på Let´s dance. Nu tänkte jag berätta om dagen:
På svenskan så skulle vi spela teater. Jag kom isamma grupp som Amar, Olivia och Jonas. Jag skulle vara Olivias tankar. Jag ska typ börja läsa nåt som låter typ så här:
Jag kände hans kropp mot mig. Jag kröp in i hans famn sedan kysste han mig försiktigt.
Olivia skratta typ hela tiden när jag skulle läsa det där och då började jag oxå skratta. Sen så var det SO och det var tråkigt, likadan som bilden. Tillsist och det är ju rena döden. Jag fattar inte att jag ville vara ordförande och gå på elevråd. Imorgon är det handbollsmatch. Jag längtar mer än nånsin. Jag längtar att göra våran mandel, gröt och kanel. Vi ska spöa rumpan av Strömsund. Nu ska jag kolla vidare på Let´s dance.
Pussokram♥


Melodifestivalen 2009

Imorgon kväll (lördag) börjar melodifestivalen:D
Här är alla som ska vara med!

DELTÄVLING 1
Nina Söderquist  - Tick Tock
Alcazar - Stay the Night
Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
Caroline af Ugglas - Snälla Snälla
Emilia - You're my World
Marie Serneholt  - Disconnect Me
Jonathan Fagerlund  - Welcome to my life

Scotts - Jag tror på oss


DELTÄVLING 2
Lasse Lindh & Bandet - Jag Slåss I Dina Kvarter!
Lili & Susie - Show Me Heaven
H.E.A.T. - 1000 miles
Amy Diamond - It's My Life
Cookies n Beans - What If
Jennifer Brown - Never Been Here Before
Markoolio - Kärlekssång från mig
Måns Zelmerlöw - Hope & Glory


DELTÄVLING 3
Velvet - The Queen
Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - I Got U
Molly Sandén  - Så vill stjärnorna
E.M.D. - Baby, Goodbye
Mikael Rickfors - Du vinner över mig!
Maja Gullstrand - Här för mig själv
Sofia - Alla

BWO- You're Not Alone


DELTÄVLING 4

Agnes Carlsson - Love Love Love
Next 3 - Esta noche
Star pilots - Higher

Susanne Alfvengren - Du är älskad där du går
Sarah Dawn Finer - Moving On
Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng - Killing Me Tenderly
Thorleifs - Sweet Kissin' In The Moonlight
Malena Ernman - La Voix

Vem hejar du på?? Kometera vet jag!<3


Godnatt

Har suttit och klämt i mig en hel paprika nu:P Gulpaprika är det bästa som finns. Nu ska jag ta och kolla tv. Blir inte nåt fler inlägg i kväll, så sov gott<3
Puuusss<3

Dagensoutfit:
Jeans (Kappahl)
Röd kofta (Gina)
Vit linne (HM)
+ Underkläder

Tack

Tack för hjälpen med förslagen med bloggen, även om jag inte vet vem som skrev vissa men, men<3
Nu ska jag berätta lite om vad jag vet om mode:
INGENTING!!
Men jag kanske ska börja lägga ut lite mer bilder och dagensoutfitXD
pöössochkröööm<3

Mhmm

Pappa kom nys hem med minidaimar! Mmmm.... Snart ska jag hoppa in i duschen och sen fixa ordning på rummet lite....
Puss♥

HJÄLP

Hur ska jag förbättra min blogg så fler läser den?? Ska jag lägga ut mer kategorier, mer bilder eller nåt?? 
Komentera och ge förslag!
Puss<33

Stolt

Tjoho! Kom typ precis hem från skolan. Hade idrott sista timmen. Vi sprang två minuter och sen fick man gå in i mitten och göra 10 sitaps och 10 armhävningar och det var fett jobbingt. Jag fuska inte en enda gånng så jag är stolt över mig själv. Nu ska jag nörda lite sims hade jag tänkt, Igår upptäckte jag en hemsk sak:P Sims 3 kommer inte ut fören 4 juni och det har stått 19 Februari as länge. SÅ nu är jag lite små sur. Skriver mer i  kväll.
Puus♥


Asbra träning<3

Hejsan alla sötisar<3 Kom precis ut ur duschen. Har typ duchat i en halvtimme. Rekord för mig. Idag var det skola som vanligt. Jag vill ha loooov och slippa skolan. På slöjden började jag och sticka en halsduk sen på slutet var jag tvungen att göra om ALLT!! Så då blev jag lite små sur. Efter skolan så sjusa pappa mig på handbollen. Det gick skit bra, vi tränade på kanel, gröt och mandel. Så nu kan ju Strömsund förbreda sig på att torka tårar på lördag. Nu ser jag på "Made in Sweden", Längtar tills på lördag då vi ska spöa skiten ur Strömsund.
Ha en bra kväll.
Puuus♥

Bad day!!

Hejsan!<33 Idag har ett vart en dålig dag på skolan. Pga av en sak, och allt går trögt pga av det. Men det är DU som ska säga förlåt, du har ingen andledning att att vara sur på mig, för att det är du som är en jävla svikare. Men men.... Efter skolan gick jag hem och fika lite för att jag var så himla hungrig. Nu sitter jag och Jossan och nördar dator. Imorgon är det handboll har inte lust att träna men jag kanske mår bättre i morgon. Skriver kanske mer i kväll.
Puuuss<33

Morgon:D

Godmorgon<3 Idag vaknade jag klockan halv åtta och kunde inte somna om för att Gabbe skrek för att han skulle till tandläkaren, så nu är jag sur. Tänkte berätta att i Stockholm såg JAG Ann Wilson i let´s dance juryn. Jag typ stod och pekade och allt. Om nån såg mig så ska jag bara säga att jag inte är knäpp:P
Efter skolan i dag är det handbollsträning. Bra med handbollsträning efter en stockholmhelg för nu känner jag mig tjock. Nästa steg är genaration fett!! Nu ska jhag gå och klä på mig och göra mig i ordning.
Puss

RSS 2.0